Морфологічний аналітизм : аналітичні прикметникові форми та їх функціональна інтерпретація - Фенко, Марія Ярославівна; Fenko, Mariia Ya. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Стаття присвячена дослідженню проблеми сучасного морфологічного аналітизму. Основна увага зосереджена на аналізі аналітичних прикметникових форм та їх функціональної реалізації в реченнєвих конструкціях. Article is devoted research of the problem of the modern morphological analitizm. Basic attention is concentrated on the analysis of the analytical forms of the adjectives and their functional realization in the constructions of a sentence.
The morphological analitizm: the analytical forms of the adjectives and their functional interpretation
Keywords: прикметник; аналітизм; аналітичні форми; структура речення; категорія; категоризація; adjective; analitizm; analytical forms; the structure of a sentence; category; categorization