Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням : програма нормативної навчальної програма - Гончар, Катерина Леонідівна; Honchar, K. L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Предметом вивчення курсу є усне і писемне мовлення, фонетичні та граматичні особливості сучасної англійської мови, знання яких дає можливість формувати іншомовну комунікативну компетентність майбутнього фахівця. Метою викладання навчальної дисципліни є практичне оволодіння студентами іноземною мовою професійного спрямування, формування професійної іншомовної комунікативної компетенції для використання іноземної мови в різних сферах професійної діяльності, формування навичок читання іншомовних текстів за фахом і вміння передавати отриману з них інформацію в усній та писемній формах, розвиток уміння сприймати на слух іншомовну інформацію і будувати мовленнєву поведінку в ситуаціях професійного спілкування.
Робоча програма навчальної дисципліни "Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням" для студентів за галуззю 10 Природничі науки, спеціальності 014 Середня освіта (Географія, 103 Науки про Землю
Keywords: Climate; soils; vegetation; Industry