Колоквіум із дисципліни «Постановка голосу» - Зарицька, Анна Андріївна; Чайка, Вікторія Анатоліївна (Луцький педагогічний коледж, 2020)
Колоквіум є формою самостійної роботи студентів із навчальної дисципліни «Постановка голосу». Навчальне видання містить теми змістових модулів, перелік питань, критерії оцінювання та список рекомендованої літератури. Питання колоквіуму охоплюють історію розвитку української та європейської вокальної школи, основні поняття вокальної техніки та виконавської майстерності, музичну термінологію. Колоквіум розроблений відповідно до навчального плану підготовки освітнього ступеня бакалавра, галузі знань 02 Культура і мистецтво, спеціальності 025 Музичне мистецтво. Рекомендовано студентам та викладачам мистецьких навчальних закладів.
Keywords: постановка голосу; самостійна робота; колоквіум; вокальна педагогіка