Основи інформаційних технологій: методичні рекомендації - Мамчич, Ярослав Минович; Mamchych, Ya.M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Методичні рекомендації призначені для проведення занять з курсу «Основи інформаційних технологій» зі студентами різних факультетів університету. Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання.
Keywords: Текстовий редактор Word; Електронні таблиці Excel; СУБД Access