Історія екскурсійної діяльності - Білик, Вікторія Андріївна; Bilyk, Viktoriia A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програмою передбачено виявлення студентами особливостей розвитку екскурсійної справи в контексті еволюції туристичної діяльності в Україні; розкриття механізмів управління екскурсійною діяльністю в ринкових умовах; з’ясування організаційно-інституційних засад розвитку екскурсійної справи в сучасній Україні.

The program provides students identify features of the excursion business in the context of the evolution of tourism in Ukraine; disclosure of governance arrangements excursion activity in market conditions; clarification of organizational and institutional framework of excursion business in modern Ukraine.
History of the excursion activities
Keywords: екскурсійний рух; Sightseeing movement; екскурсійна діяльність; excursion activities; екскурсія; tour; екскурсійна справа; sightseeing business