Використання сучасних інформаційних технологій у сфері оздоровчого фітнесу - Гончарова, Н.; Усиченко, В.; Денисова, Л.; Goncharova, N.; Usychenko, V.; Denisova, L. (Східноєвропейський національний університет ім.Лесі Українки, 2012)
У статті на основі аналізу науково-методичної літератури розкрито особливості використання інфор¬маційних технологій у сфері оздоровчого фітнесу, систематизовано та узагальнено напрями застосування інформаційних технологій для проведення оздоровчих занять. Визначено, що інформаційні технології є засобами підвищення ефективності занять оздоровчим фітнесом. Розкрито перспективні напрями використання інформаційних технологій для організації занять оздоровчим фітнесом різних верст населення. In this article based on analysis of scientific and methodological literature we have revealed particularities of use of informational technologies in health fitness, systematized and generalized the direction of usage of information technologies in health occupations. It was determined that informational technologies are means of improving effectiveness of occupation of health fitness. We have disclosed prospectives of usage of informational technologies for organization of training health fitness among different population groups.
Usage of Modern Informational Technologies in Physical Fitness Sphere
Keywords: технологія; здоров’я; інформація; оздоровлення; фітнес; technology; health; information; sanitation; fitness