Деякі теоретичні аспекти екологічної свідомості, екологічного мислення - Сулацкова, Ольга Федорівна; Сулацкова, Ольга Федоровна; Sulatskova, Olga (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
Розглядаються філософські концепції свідомості. Особлива увага зосереджується на екологічній свідомості як формі суспільної свідомості. Даються основні характеристики екологічній свідомості. Philosophic conceptions of consciousness are examined. Much attention is paid to ecological consciousness as form of society consciousness. The main characteristics of ecological consciousness are given.
Some Theoretical Aspects of Ecological Consciousness, Ecological Thought
Keywords: свідомість; consciousness; екологія; ecology; екологічна свідомість; ecological consciousness; екологічне мислення; ecological mentality; екологічна думка; ecological thought