Українська діалектологія в синхронії і діахронії : робоча навчальна програма для студентів спеціальності "Українська мова та література" спеціалізації "Українське мовознавство" - Громик, Юрій Васильович; Hromyk, Yu. V. (Волинський державний університет ім. Лесі УКраїнки, 2005)
Видання являє собою комплект дидактичних матеріалів, що містить дані про структуру курсу, планування аудиторних занять та завдання для самостійної роботи студентів. Для студентів спеціальності “українська мова та література”, які спеціалізуються з українського мовознавства.
Keywords: діалектологія; синхронія; діахронія; історія діалектології; історична діалектологія