Формування системи управління інформаційними та комунікаційними процесами підприємства - Швець, Катерина Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі розкрито теоретико-методологічні основи формування системи управління інформаційними та комунікаційними процесами підприємства. Узагальнено сучасні наукові підходи до організації інформаційної взаємодії, обґрунтовано значення своєчасного, повного та достовірного обміну інформацією для підвищення ефективності управлінських рішень. Під інформаційно-комунікаційними процесами розглянуто комплекс взаємопов’язаних потоків даних і засобів їх передачі, що формують управлінське середовище підприємства в умовах цифровізації економіки.
Keywords: система управління; інформаційні процеси; комунікації; підприємство; інформаційні ресурси; передача; комунікаційні канали; ефективність