Молекулярна фізика й термодинаміка в запитаннях та задачах - Головіна, Ніна Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичному посібнику містяться: основні закони і формули; завдання для самоконтролю та контролю за самостійною роботою; пакет завдань для ІНДЗ; задачі, які рекомендовані для розв’язання на практичних заняттях; задачі для модульного контролю; задачі-оцінки. Посібник підготовлений для студентів освітнього рівня бакалавр, галузі знань 01 освіта/педагогіка, спеціальності 014.08 - Середня освіта (Фізика); галузі знань 10 природничі науки, спеціальностей 104 – фізика та астрономія, 105 – прикладна фізика та наноматеріали, які вивчають курс загальної фізики.
Keywords: фізика; молекулярна фізика; задачі; тести; 539.2