Основи наукових досліджень : метод. вказівки до самост. роботи - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Наведено програму курсу «Основи наукових досліджень», рекомендації до вивчення теоретичного курсу, навчальні завдання для самостійної роботи, тестові завдання, теми рефератів, питання на залік і список рекомендованої літератури. Видання призначене для самостійної роботи. Рекомендовано студентам першого курсу напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент».
Basics of scientific research: methodical instructions for independent work
Keywords: основи наукових досліджень; basics of scientific research