Методичні рекомендації для практичних занять з ОК «Державний фінансовий контроль» - Ткачук, Наталія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Рекомендовано студентам ІV курсів денної та заочної форми навчання спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
Keywords: 336.64