Сутність та проблеми організації обліку фінансових результатів - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A.; Наумчук, Анастасія В.; Naumchuk, Anastasiia V. (Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, 2015)
У статті розглядається сутність категорії «фінансовий результат». Визначено роль фінансових результатів у діяльності підприємства. Досліджено основні проблеми та пропозиції щодо вдосконалення їх обліку з метою забезпечення формування достовірної інформації про діяльність підприємств в умовах трансформаційної економіки України. The article considers the essence of the concept (idea) “financial results”. The role of financial results in activities of the company is revealed. The main problems and offers as to improving its accounting are researched to ensure formation of reliable information about companies’ activities in transitional economy of Ukraine.
Essence and problems of organisation of financial results accouting
Keywords: фінансовий результат; прибуток; збиток; доходи; витрати; financial results; profit; loss; costs