Кадрове забезпечення спорту вищих досягнень в Україні - Дутчак, М.; Шкребтій, Ю.; Томашевський, В.; Dutchak, M.; Shkrebtiy, Y.; Tomashevski, V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті висвітлено можливі шляхи вдосконалення системи підвищення кваліфікації тренерів і лікарів, задіяних у підготовці спортсменів України до Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи. The article covers the problems of advance training for coaches and physicians involved in the preparation of Ukraine’s athletes to the Olympic Games, World and Europe championships.
Elite Sport Staffing in Ukraine
Keywords: спорт вищих досягнень; тренери збірних команд України; підвищення кваліфікації; elite sport; coaches of Ukraine’s national teams; advance training