Проблема моделювання дифузійних процесів та процесів переносу випромінювання в релаксаційній оптиці - Трохимчук, П. П.; Дмитрук, І. П.; Пеньковський, М. С.; Trokhimchuck, P. P.; Dmytruk, I. P.; Pen’kovskiy, M. S. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Наведено результати аналізу проблеми моделювання дифузійних процесів у релаксаційній оптиці. Показано суттєву різницю між дифузійними процесами та процесами, пов’язаними з переносом випромінювання (пере-випромінюванням). Проаналізовано із цієї точки зору процеси лазерного легування та лазерного відпалу напів -провідників. ; Results of analysis of problem of modeling of diffusive processes in Relaxed Optics are represented. Considerable difference between diffusive processes and processes of radiative transport (reradiation) is shown. The processes of the laser implantation and laser annealing of semiconductors are analyzed too.
A Problem of Modeling of Diffusive Processes and Processes of Radiative Transport in Relaxed Optics
Keywords: дифузійні процеси; перенос випромінювання; diffusive processes; radiative transport