Структурна класифікація англійських двокомпонентних термінологічних словосполучень сфери охорони довкілля - Саламаха, М. Я.; Salamakha, M. Yа. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено вивченню структурної організації англійських двокомпонентних термінологічних словосполучень сфери охорони довкілля, виявленню найпродуктивніших структурних моделей. The article deals with the studying of structural organization of the terminological word combinations which contain two components. The most productive structural models have been identified.
Structural Classification of English Terminological Word Combinations Which Contain Two Components of the Sphere of Environmental Protection
Keywords: термінологічне словосполучення; terminological combination; структурна модель; structural model; атрибути; attributes