Діагностика маркетингової діяльності з використання цифрових технологій - Букало, Надія Артемівна (Вінницький Національний Технічний Університет, 2025)
У статті розглянуто місце та роль цифрових технологій у маркетинговій діагностиці, досліджено інструменти діагностики маркетингової діяльності з використання цифрових технологій, розглянуто переваги щодо використання цифрових технологій у маркетинговій діагностиці.
Keywords: маркетингова діагностика; маркетинг; цифрові технології; цифровізація; 339.138