Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень: програма нормативної навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра «Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень» для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»
Keywords: програма; підприємство; системний аналіз; рішення