Географія промисловості - Пугач, Сергій Олександрович; Лажнік, Володимир Йосипович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Робоча програма навчальної дисципліни, яка містить опис і структуру дисципліни, тематику лекційних, практичних і самостійних занять, питання для підсумкового контролю, критерії оцінювання тощо, а також методичні рекомендації для виконання практичних робіт, завдання для самостійної роботи, тестові завдання для самоконтролю, короткий словник термінів, список рекомендованої літератури. Рекомендовано студентам географічного факультету.
Keywords: Географія промисловості; промисловість; територіальна організація промисловості; функціонально-галузева структура промисловості; 911.3:338.45(072)