Психологічний супровід в кризових ситуаціях та адаптація в особливих умовах - Кордунова, Наталія Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Метою розроблених методичних рекомендацій до індивідуальних завдань з курсу «Психологічний супровід в кризових ситуаціях та адаптація в особливих умовах» є ознайомлення студентів з основними проблемами актуалізації ресурсів особистісної активності людини в умовах, що набули ознак надзвичайності, екстремальності, а також проблем подолання людиною негативних наслідків перебування в таких умовах. Методичні рекомендації до індивідуальних завдань призначені для студентів спеціальності «Психологія» денної і заочної форм навчання; можуть стати у нагоді практичним психологам, соціальним та медичним працівникам, а також усім, кого цікавлять проблеми психології абілітації та паліативної психології.
Keywords: психологія; абілітація; паліативна психологія