Архівний маркетинг та менеджмент - Яцечко (Блаженко), Тетяна Володимирівна; Yatsechko (Blazhenko), Tetiana V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Метою викладання навчальної дисципліни «Архівний маркетинг та менеджмент» є знайомство студентів з важливими питаннями, які пов’язані з особливостями реалізації функцій управління в архівній справі, сучасними проблемами архівного менеджменту, його сучасними тенденціями. Робоча програма навчальної дисципліни «Архівний маркетинг та менеджмент» для студентів за напрямом підготовки бакалавра, 6.020105 "Документознавство та інформаційна діяльність".
Keywords: маркетинг; менеджмент; менеджер; маркетолог; архів; архівіст; управління архівом; ефективність архівів