Електричні машини: конспект лекцій - Кевшин, Андрій Григорович; Федосов, Сергій Анатолійович; Галян, Володимир Володимирович (My University, 2020)
Конспект лекцій з «Електричні машини» – складова комплексу робочих матеріалів написаних на українській мові, створених для забезпечення якісної підготовки фахівців галузей знань 01 Освіта/Педагогіка, 10 Природничі науки, галузей знань технічних наук. Розділи видання охоплюють курси «Електричні машини», «Електричні приводи» та інших спецкурсів, і містить набір матеріалів необхідних для організації повноцінної аудиторної та самостійної роботи студентів. Матеріал конспекту лекцій рекомендовано використовувати після засвоєння навчальних дисциплін «Електрика і магнетизм», «Електротехніка», «Основи електротехніки та електроніки» тощо.
Навчальне видання відповідає чинним навчальним програм підготовки й рекомендовано студентам спеціальностей 014 Середня освіта (Фізика), 104 Фізика та астрономія, 105 Прикладна фізика та наноматеріали, спеціальностей галузей технічних наук.
Keywords: асинхронний двигун; синхронний генератор; трифазне коло; обертове магнітне поле; 539.2