Формування підліску у штучних лісонасадженнях Волинського Полісся - Кичилюк, Олександр Володимирович; Кайдик, Олександр Юрійович; Kychylyuk, O.V.; Kajdyk, O.Yu. (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2013)
У статті розглядаються практичні аспекти штучного формування підліску. Доводиться можливість формування підліску введенням чагарників при створенні лісових культур. The article considers the practical aspects of undergrowth artificial formation. The possibility of the undergrowth formation by planting shrubbery when planting forest cultures is proved.
Формирование подлеска в искусственных лесонасаждениях Волынского Полесья
The formation of undergrowth in the standing forest of Volyn Polyssia
Keywords: Культури лісові; Forest cultures; Чагарники; Shrubbery; Сосна звичайна; Scotch Pine; Підлісок; Undergrowth