Методологія наукового дослідження в сфері менеджменту - Черчик, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У конспекті лекцій викладено теоретичні та практичні аспекти проведення наукових досліджень, зокрема, визначення сутності понять і категорій методології наукових досліджень, організації процесу наукового дослідження та вибору об’єктів наукового дослідження; планування науково-дослідних робіт; формування та обґрунтування наукових гіпотез; оволодіння традиційними та сучасними інноваційними методами проведення досліджень; оформлення результатів наукових досліджень та впровадження їх у практику; інформаційного забезпечення процесу наукового дослідження; визначення економічної ефективності наукових досліджень.
Навчальне видання рекомендовано для підготовки фахівців з менеджменту та інших спеціальностей третього освітнього рівня.
Keywords: 001.89 (075.8)