Практика психодіагностики та психокорекції в онтогенезі - Коць, Михайло Онисимович; Kots, Mykhailo O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У методичних рекомендаціях представлений зміст основних завдань для засвоєння навчального курсу “Практика психодіагностики та психокорекції в онтогенезі” для студентів ОКР «Бакалавр» факультету психології і соціології. Основними завданнями вивчення дисципліни «Практика психодіагностики та психокорекції в онтогенезі» є: теоретичне вивчення основ психодіагностики та психокорекції; озброєння майбутніх фахівців знаннями методики діагностики особистості в онтогенезі; оволодіння практичними навичками проведення психокорекційної роботи.
Keywords: засади психодіагностики в онтогенезі; корекція пізнавальної діяльності; діагностичні методи дослідження дітей; процедура збору й обробки психологічної інформації про клієнта