Туристсько-рекреаційний потенціал Демидівського району Рівненської області - Бакалейко, Віта Анатоліївна; Павловська, Тетяна Сергіївна; Bakaleiko, Vita A.; Pavlovska, Tetiana S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Охарактеризовано територіальну диференціацію туристсько-рекреаційного потенціалу Демидівського району. Створено картосхему просторової локалізації туристсько-рекреаційних об‟єктів Демидівського району.
Keywords: туристсько-рекреаційні ресурси; туристсько-рекреаційний потенціал; природні рекреаційні ресурси; історико-культурні туристсько-рекреаційні ресурси; соціально-економічні туристсько-рекреаційні ресурси; подієві туристичні ресурси