Рухливі ігри від інстинкту до соціалізації - Мудрик, С.; Mudryk, S. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У дослідженні викладено історичний хід розвитку рухливих ігор на основі антропології, трансформації між поколіннями й передачі культурної інформації, від природних інстинктів до осмисленого практичного використання рухливих ігор у виховному процесі. In the article the historical development of based on anthropology movement games is investigated. Its transformation from generation to generation is depicted and the transmission of cultural information from the natural instincts to a comprehended practical use of movement games in the educational process.
Movement Games From Instinct to Socialization
Keywords: антропологія; рух; гра; ритуал; дія; знаряддя праці; anthropology; movement; game; ritual; action; working tools