Метеорологія та кліматологія - Нетробчук, Ірина Марківна; Netrobchuk, Iryna M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Методичне видання містить завдання до лабораторних робіт. Подано теоретичні відомості та порядок виконання завдань. Лабораторні роботи складено відповідно до нової робочої програми. У ньому зміст лабораторних робіт тісно пов'язаний із матеріалом основного курсу. Передбачено виконання завдань самостійної роботи. Рекомендовано студентам освітнього ступеня бакалавр спеціальності 103 «Науки про Землю», 106 «Географія» та 014 «Середня освіта» денної та заочної форми навчання вищих навчальних закладів.
Keywords: метеорологія; клімат; атмосфера; погода