Фінансова санація та банкрутство підприємств - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna; Лещук, Віктор Пилипович; Leshchuk, Viktor Pylypovych (Центр учбової літератури, 2010)
У посібнику розглянуті актуальні питання фінансової санації та банкрутства підприємств в Україні, визначенні методичні підходи до оцінювання санаційної спроможності, результативності виконання плану санації, розкритий механізм проведення судової та досудової санації, реструктуризації підприємств. Значна увага приділяється аспектам санації, реструктуризації та банкрутства державним підприємства, санації та банкрутству підприємств різних форм власності та видів економічної діяльності. Для наукових працівників, спеціалістів у сфері управління, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих закладів освіти. За допомогою навчального посібника спеціалісти у фінансовій сфері мають можливість набути базової підготовки з питань антикризового управлівння і навчитись приймати кваліфіковані антикризові рішення.
Keywords: санація; підприємство; фінансова санація; банкрутство