Спеціальна освіта - Кузава, Ірина Борисівна; Сидорук, Ірина Ігорівна; Мартинюк, Тетяна Анатоліївна; Брушневська, Ірина Миколаївна; Мацюк, Зоряна Сергіївна; Стасюк, Людмила Павлівна; Мрочко, Наталія Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичний посібник укладено відповідно до освітньо-професійної програми Спеціальна освіта. Інклюзивна освіта підготовки здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта за спеціалізацією 016.01 Логопедія галузі знань 01 Освіта / Педагогіка. У посібнику зібрані нормативні та навчально-методичні матеріали забезпечення окремих освітніх компонентів за освітньо-професійною програмою відповідно до навчального плану, з урахуванням особливостей кредитно-модульної системи організації освітнього процесу. Видання розраховане на науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти закладів вищої освіти, слухачів закладів післядипломної освіти, фахівців спеціальної та інклюзивної освіти.
Keywords: спеціальна освіта; інклюзивна освіта; підготовка майбутніх фахівців; вчитель-логопед; фахівець (консультант) інклюзивно-ресурсного центру; методист; 376(072)