Перекладознавчий аналіз тексту : програма нормативної навчальної дисципліни - Андрієвська, Вікторія Валеріївна; Andriievska, Viktoriia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Вивчення навчальної дисципліни "Перекладознавчий аналіз тексту" полягає у засвоєнні базових понять перекладацького аналізу тексту з урахуванням його функціонально-стилістичних характеристик; у виявленні закономірностей практичної роботи з текстами різних жанрів та опануванні техніками і методиками, які пов’язані з перекладом та з діями перекладача. Навчальний курс складається з лекцій і практичних занять, які базуються на знанні французької мови та її граматичних, синтаксичних, лексико-семантичних і стилістичних особливостях.
Програма навчальної дисципліни «Перекладознавчий аналіз тексту» підготовки бакалавра, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, за освітньою програмою Мова і література (французька). Переклад
Keywords: навчальна програма; основна мова; французька мова; бакалавр