Використання програмного пакета Statgraphics для прогнозування економічних процесів - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Львівський національний університет ім. Івана Франка, 2004)
Описано процес побудови моделей прогнозу за допомогою програмного пакета Statgraphics.
Keywords: програмний пакет Statgraphics; моделі прогнозу