Дослідження геометричних характеристик формоутворюючого елемента щитової опалубки - Лелик, Ярослав Романович; Нікуліна, Вікторія Вікторівна (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2009)
В роботі пропонується методика дослідження точності апроксимації криволінійних поверхонь при виборі геометричних параметрів щитів, для створення опалубки багаторазового використання.This paper studies the technique of precision approximating curved surfaces with geometric parameters selection boards to create reusable formwork.
Keywords: апроксимація; approximation; криволінійна поверхня; curved surface; щит; shield; опалубка; decking