Фахова майстерність (Музика народна «Буковинка для ріжка», аранжування В. Охманюка) - Охманюк, Віталій (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичні рекомендації з освітнього компонента «Фахова майстерність» запропоновано композицію для оркестру українських народних інструментів «Буковинка для ріжка». Зроблено гармонічний аналіз та аранжування твору, в основі якого покладено теми українських народних мелодій.
Рекомендовано здобувачам вищої освіти напряму «Музичне мистецтво» та викладачам закладів вищої освіти, керівникам професійних й аматорських оркестрів та ансамблів українських народних інструментів. Також матеріал наближено до практичного використання на заняттях з освітніх компонентів «Вокально-оркестровий клас», «Фахова майстерність», «Методика і практикум роботи з творчим колективом», «Педагогічна практика в ЗВО».
Keywords: Фахова майстерність; музичне мистецтво; інструментознавство; аранжування; 78.071:005.336.5(072)