Основи економічної теорії : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviychuk, Natalia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є проблеми ефективності використання суспільством обмежених виробничих ресурсів і шляхів досягнення максимально ефективних результатів у задоволенні невпинно зростаючих людських потреб.
Робоча програма навчальної дисципліни «Основи економічної теорії» для студентів 1 курсу напряму підготовки 6.030402 «Правознавство» заочної форми навчання
Keywords: економічні ресурси; економічні відносини; економічні категорії; мікроекономіка; макроекономіка