Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Автоматизоване робоче місце економіста-фінансиста» для студентів економічних спеціальностей - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський державний університет ім. Лесі Українки, 2005)
Описано методику виконання лабораторних робіт. Подано теми рефератів, літературу до курсу, а також перелік питань на залік. Для студентів-економістів.
Keywords: автоматизоване робоче місце; automated workplace; економіст; economist; фінансист; financier