Наукові праці та навчально-методичні матеріали викладачів, співробітників і студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки : бібліографічний покажчик за 2017 р. - Бондар, Лариса Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Поточний бібліографічний покажчик «Наукові праці та навчально-методичні матеріали викладачів, співробітників та аспірантів Волинського національного університету імені Лесі Українки» укладено з метою збереження та систематизації відомостей про внесок викладачів університету в сучасну науку. У покажчик включено бібліографічні описи монографій, довідників, підручників, навчальних посібників, методичних матеріалів, статей із журналів, збірників, опублікованих матеріалів і тез доповідей на конференціях. Публікації згруповано за інститутами (факультетами) та кафедрами. У розділах матеріали розміщено за алфавітом перших авторів, або за назвою.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 378.4(477.82)ВНУ(01)