Дослідження факторів, що впливають на тактику слідчих (розшукових) дій при розслідуванні злочинів в установах виконання покарань - Батюк, Олег Володимирович; Batiuk, O. V. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2012)
У положеннях наукової статті подається ґрунтовний аналіз окремих факторів та узагальнюються групи факторів які впливають на вибір тактичних прийомів та лінії поведінки учасників кримінального провадження у ході тактики провадження слідчих (розшукових) (розшукових) дій при розслідуванні злочинів в установах виконання покарань. The provisions of the scientific article gives a detailed analysis of individual factors and generalized groups of factors that affect the choice of tactics and policies of the criminal proceedings in the course of investigative tactics actions in investigating crimes in penal institutions.
Investigation of factors affecting the investigative tactics actions in investigating crimes in penal institutions.
Батюк Олег Володимирович - кандидат юридичних наук, доцент, завідувач кафедри кримінального права і процесу Волинського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: фактори; вплив; тактика; розслідування; злочини; установа виконання покарань