Організація системи документної комунікації в установі на прикладі Офіційного інтернет-представництва Президента України Володимира Зеленського - Глущук, Аліна Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У бакалаврській роботі досліджено організацію системи документно інформаційної комунікації в публічному управлінні на прикладі Офіційного інтернет-представництва Президента України Володимира Зеленського. Наукове дослідження складається зі вступу, переліку умовних скорочень, основної частини, висновків, додатків та списку використаних джерел. У вступі обґрунтовано актуальність теми, поставлено мету та завдання, визначено об’єкт, предмет та методи дослідження. У першому розділі розглянуто теоретичні складові системи документальних комунікацій, види та їх структура, завдяки чому вдалося проаналізувати визначену проблему.У другому розділі охарактеризовано нормативно – правову базу щодо роботи з документною комунікацією, та організацію інформаційного забезпечення діяльності органів публічного адміністрування. У третьому розділі проаналізовано роботу Офіційного інтернет –представництва Президента Володимира Зеленського, а також його стратегію комунікації з громадянами України та міжнародною спільнотою. Результатом наукового дослідження є висновки, які висвітлюють аналіз викладеного змісту усіх складових наукової роботи.
Keywords: Президент України Володимир Зеленський; документна комунікація; соціальні мережі; нормативно-правова база; інтернет-представництво; інформаційне забезпечення