Інфраструктура ринку (у т.ч. за видами товарів, робіт, послуг) : робоча програма навчальної дисципліни - Ivankiv, O. Ya.; Іванків, Ольга Ярославівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Інфраструктура ринку (у т.ч. за видами товарів, робіт, послуг)» для студентів спеціальності 6.030601 «Менеджмент»
Keywords: робоча програма; інфраструктура ринку