Галузевий переклад - Галян, Оксана Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичне видання призначене для здобувачів факультету іноземної філології. Методична розробка призначена для ознайомлення студентів із лексико-граматичними та семантичними особливостями термінів та текстів різних жанрів. Видання допомагає розвинути навички, необхідні для якісного перекладу спеціалізованих текстів, з урахуванням їхніх лексичних та семантичних відмінностей. Містить лекційний матеріал, вправи практичних занять, список рекомендованої літератури. Навчальний матеріал може бути використаний здобувачами не лише під час лекційних та практичних занять, але й для самостійної роботи, підготовки до підсумкового контролю.
Keywords: La traduction spécialisée; la traduction juridique; la traduction des textes techniques; 81’25 (075.8+072)