Проблеми профілактики й реабілітації шийного остеохондрозу в юнацькому віці - Лясковський, О. В.; Усова, О. В.; Liaskovsky, O. V.; Usova, O. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Досліджено поширення, етіологію, патогенез та методи лікування остеохондрозу хребта. Проаналізовано вплив та ефективність різних засобів реабілітації хворих шийним остеохондрозом. Prevalence, etiology, pathogeny and methods of treatment of osteochondrosis of, facilities is investigational. Influencing and efficiency of different methods of rehabilitation of patients by a neck osteochondrosis is analysed.
Problems of Prophylaxis and Rehabilitation of Neck Osteochondrosis at Young Age.
Keywords: остеохондроз; юнацький вік; реабілітація; osteochondrosis; youth age; rehabilitation