Ефективність інтерактивних методів при проведенні практичних занять із психології - Бабій, М. Ф.; Babiy, M. F. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Професійне навчання майбутнього фахівця буде ефективним, якщо він активно братиме участь у цьому процесі. Для цього необхідно створити такі умови, щоб він став активним учасником навчання, а не пасивним спосте-рігачем. Відповідно викладач має використати такі методичні прийоми, щоб викликати у студента інтерес до навчання та залучити його безпосередньо в цей процес та сформувати якісні професійні знання. Vocational training of future specialists will be effective if it is an active participant in this process. We can create the conditions to become an active participant in learning rather than a passive observer. Accordingly, the teacher should use such instructional techniques to arouse student interest in learning and to bring it directly into the process and create high-quality professional knowledge.
Efficiency of Interactive Methods in Practical Classes in Psychology
Keywords: активність; навчання; професійні знання; інтерактивні методи; теоретичне мислення; професійна підготовка; activeness; teaching; professional knowledge; interactive methods; theoretical thinking; professional training