Українська мова (за професійним спрямуванням) : конспект лекцій - Здіховська, Тетяна Вікторівна; Данилюк, Оксана Климівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Головна мета видання – надати практичну допомогу здобувачам освіти під час вивчення ОК «Українська мова (за професійним спрямуванням)», систематизувати та узагальнити теоретичний матеріал.
Для викладачів і здобувачів денної та заочної форм здобуття освіти спеціальності «Початкова освіта».
Keywords: українська мова; 811.161.2(07)