Етапи формування вокальної компетентності бакалаврів музичного мистецтва - Мрочко, Віктор Миколайович; Кириченко, Інна Олександрівна (КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради, 2021)
Вокальна компетенція бакалаврів музичного мистецтва, як функціонально-інтонаційна сторона демонстрації вокального слуху, є інструментом розвитку співочої техніки, внутрішнього інтонування і чистоти співочої інтонації, а також базою для роботи над художньою стороною виконуваних вокальних творів. На основі проведених досліджень було виокремлено етапи формування професійної вокальної компетенції.
Keywords: вокальна компетентність; етапи формування; бакалаври музичного мистецтва; 37.091.12:005.745