Трансформаційні тенденції інкасаторського бізнесу в Україні - Цимбалюк, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено трансформаційні тенденції інкасаторського бізнесу в Україні
Transformational tendencies of the collection business in Ukraine
Keywords: безготівкові розрахунки; СІТ-компанії