Напрямки формування та реалізації державної політики у сфері гуманітарного розмінування - Бойко, Оксана (Луцьк : Вежа-Друк, 2024)
В умовах триваючої третій рік російсько-української війни Цивільний захист України виступає як специфічний напрямок діяльності держави в контексті національної безпеки України, займає важливе місце в системі національної безпеки, особливо, діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій як складової сектору безпеки і оборони. Одним із наслідків цієї війни є статус України як найзамінованішої країни в світі. Повоєнна відбудова нашої країни потребуватиме повного очищення її території від вибухонебезпечних предметів.
Keywords: національна безпека; цивільний захист; повоєнна відбудова; 351