Категоризація у зеленому туризмі: переваги та перспективи - Тищук, Інна Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У контексті військового конфлікту в Україні зелений туризм має важливе значення як один із можливих шляхів сталого розвитку та підтримки сільських громад, оскільки внутрішні туристи надають перевагу спокійному відпочинку на природі і на сьогодні бажання подорожувати сім’ями стає більш популярним видом відпочинку.
Keywords: туризм; сільський зелений туризм; 658.8:004.738.5