Основи реставрації: методичні рекомендації до курсу - Прокопович, Тетяна Анатоліївна; Prokopovych, Tetiana A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Методичні рекомендації з курсу «Основи реставрації» розроблені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра і спрямований на поглиблене вивчення правил та прийомів реставраційних процесів, що мають місце в сучасній реставраційній діяльності, а також створення оптимальних можливостей для фахового розуміння і опанування хіміко-технологічних процесів реставрації творів живопису, формування у студентів професійних навиків відповідно до вимог сучасної системи освіти та умов сьогодення. Мета видання – надати методичну допомогу викладачам у проведенні занять із курсу «Основи реставрації». Для викладачів та студентів ІІ – IV курсу напряму підготовки 6.020205 – «Образотворче мистецтво».
Keywords: реставрація; живопис