Окремі аспекти застосування комп’ютерних технологій для автоматизації облікового процесу на підприємстві - Шматковська, Тетяна Олександрівна; Кужелюк, Анна Володимирівна; Shmatkovska, Tetiana О.; Kuzheliuk, A. V. (Wydawca: Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2016)
В роботі тезисно наведено міркування щодо окремих аспектів застосування комп'ютерних технологій для автоматизації облікового процесу підприємства.
Keywords: автоматизація обліку; automation of accounting; комп’ютерні технології; computer technology; програмний продукт; software product; інтерфейс користувача; user interface; мобільний підпис; mobile signature; особливості конфігурації програми; features configuration program